0
0
0
s2smodern

Любимият летен Балкански международен винен конкурс и фестивал (Balkans International Wine Competition and Festival - BIWCF) отваря врати за осми пореден път, но този път изненадва с нова локация на открито пред Националния дворец на културата в София. Датите са 5-9 юни 2019 г., а фестивалът побира в себе си многобройни и интересни класове и събития.

BIWCF си партнира и с набиращия популярност формат “Sofia Restaurant Week”, които ще осигурят разнообразни специалитети от гръцката, турската, сръбската, тайландската, българската, италианската, френската и други национални кухни.

През уикенда (7-9 юни), освен храна, ни очакват и музика на живо, stand-up комедианти, фестивална книжарница, магазин и награди за най-заслужилите.

Разбира се, главната роля е отредена на над 800 вина от повече от 200 винарски изби като най-добрите балкански вина ще премерят сила в конкурса от 5 до 7 юни. Журито на конкурса по традиция е съставено от четирима носители на званието Master of Wine (MW), най-престижното сред винените експерти.

Програмата на BIWCF 2019 е богата и вълнуваща. Майсторските класове разгледайте на официалната страница на събитието, откъдето може да закупите и вашите билети за фестивала.

Ако сте постоянни ползватели на социалните мрежи, последвайте BIWCF във facebook, за да се информирате къде и какво ви очаква в рамките на фестивала освен гарантирано доброто настроение.