0
0
0
s2smodern

Така лиии?

Нашата приятелка Деменция, превъплътена в няколко телефонни обаждания, ни напомни, че днес имаме рожден ден. Няма политически коректен начин да кажем колко е тъпо да забравиш собствения си рожден ден, затова ще се фокусираме върху пожеланията за весел празник на всички вас днес и благодарностите, че четете това. Наздраве и наистина да сме здрави, че другото – виждате!

Всяка година на този ден ви обещаваме колко чудеса възнамеряваме да свършим през предстоящите 365/6 дни, а те все не стигат. Правим го основно, за да ангажираме себе си, но когато успеем да свършим и 7% от това, се потупваме по рамото и си казваме: „Еха!“ Няма да ви занимаваме с метафори за тръгването на училище, новите епохи в живота на един младеж и колко е хубаво да мъкнеш раница всеки ден. Имаме много забележки в бележниците (изгорели хард дискове, хакерски атаки и откровен мързел), но имаме и вярно куче, което да ги изяде и никога да не видят бял свят.

Благодарни сме, че живота ни среща с вас благодарение на виното! Не е ясно дали ще променим света и дали един ден отново хората ще имат повече време да четат, а Facebook ще споделя съдържание без касичка. Важното е да останем Protagonist-и, да откриваме стойностните истории и главните им герои.

Цунки и маймунки!