0
0
0
s2smodern

От CASAVINO твърдят, че 10 години любов към виното са ги докарали дотук, затова вече 10-годишни избухват с оригинално винено събитие, на което да представят наистина лимитирани серии български червени вина, избрани от екипа. Под звучната дума „лимитирани“ разбирайте серии от 78 до близо 1002 бутилки - вина, които няма да може да дегустирате другаде, освен в МОТТО, ул. „Аксаков“ № 18 в София на 1 декември (предстоящата събота) от 12.00 до 19.00 ч. Както е видимо от локацията, от CASAVINO имат желание да разчупят типичната тмосфера на винено изложение в зала или хотел и да ви предложат по-задушевна и празнична атмосфера. Време е за нещо ново, оригинално, а и за подаръци!


Кой са винарните?

По азбучен ред винарните са Бетър Халф, Братанов, Вила Мелник, Дамяница, Домейн Менада, Драгомир, Загрей, Марян, Меди Вали, Мезек, Орбелия, Румелия, Тера Тангра, Фоур Френдс, Шато Копса.


Какво да очакваме от селекцията?

Всяка изба участва с минимум 1 и максимум 4 вина, като от Шато Копса са подготвили и една невероятна, истинска ракия. В селекцията има много сериозен фокус върху местните сортове Мавруд и Рубин, както и блендове в стил Бордо и Рона. Много от вината са Single Barrel, други са натурални, трети са юбилейни. Важното е, че десетилетката на CASAVINO им е дала възможността да създадат нещо уникално като селекция. И така, ще бъдем там, чакаме и Вас :). А ако искате да поканите и приятелите си във Facebook, кликате тук и готово - започвате виненото си приключение.

Да повторим:

#КОГА: 1-ви декемви, събота, между 12 и 19 ч.

#КЪДЕ: Клуб МОТТО, ул. Аксаков 18, София

#ВХОД (на място): 20,00 лв.

#БИЛЕТИ: в магазините на CASAVINO и тук.