0
0
0
s2smodern

Повторението е потвърждение на успеха. Организаторите от DiVino доказано създават събития с потенциал на lovemarks, а техният Discover.Vino World е достойно попълнение в портфолиото от винени изложения.

Discover.VINO World 2018 е второто издание на събитието, събиращо под един покрив над 450 вина от всички винени региони на планетата и предлагащо както на начинаещи любители, така и на професионалисти да се потопят в главозамайващо разнообразие от сортове и стилове вино.

Ако търсите най-подходящия начин да започнете или продължите удивителното си пътешествие из света на виното, това е събитието, което ви позволява в рамките на едва два дни да се докоснете до изненадващо многобройните лица на виното.

За улеснение на посетителите, виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония; Новия свят. Организаторите са се погрижили да обособят и специална зона за новата култова пазарна ниша – Пенливи вина и розе.

Всички вина, предлагани за дегустация по време на изложението ще могат да бъдат закупени на място от специален магазин на CasaVino.

Discover.VINO World 2018 ще се проведе на 11 и 12 май 2018, в София, Интер Експо Център, зала 5.

Билети може да закупите онлайн за един или и за двата дни на Discover.VINO World 2018. Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате 15 електронни талона (1 талон = 1 лев), заредени във вашата DiVino карта.