0
0
0
s2smodern

Макар че градският трафик всяка сутрин се опитва да ни убеди, че София е град-държава, столицата, оказва се, не е центърът на Вселената.

Приветстваме второто издание на утвърдилия се вече като формат WHISKEY FEST, което ще се настани удобно в Града под тепетата и най-точно в хотел Империал на 20 и 21 април 2018 година.

Фестът ще угажда на своите гости от 17:00 часа в петък, 20 април и от 14:00 ч. в събота, 21 април 2018 г. и така до полунощ, когато всички Пепеляшки ще отпътуват доволни по леглата, за предпочитане с таксита.

Ако сте били на поне един WHISKEY FEST, имате представа за разнообразието, което може да очаквате – огромен брой марки уиски от Шотландия, САЩ, Ирландия, Япония и Тайван.

Добавената стойност на феста са майсторските класове и уиски дегустации за напреднали, които ще се проведат в тематичния бар на хотела The Whiskey Library. Търсещите адреналин колекционери ще имат възможността да изпробват нервите и уменията си за наддаване в първия за формата уиски аукцион с редки уискита, вече извън производство.

По традиция за подобни събития всички посетители ще участват и за голямата печалба на лотариен принцип като попълнят анкетната си карта и чакат късмета да почука както в петък или в събота вечер.

И тъй като дегустирането на празен стомах е изпитание дори за най-големите професионалисти, в градината на хотела ви очакват пушени меса и гурме бургери, ръчно правен шоколад, пури и кафе с инфузии, които приятелски допълват пушените аромати на уискито.

Билети за WHISKEY FEST PLOVDIV 2018 може да закупите предварително онлайн, както и в партньорските уиски магазини и барове в Пловдив – The Whisky Library, Сандък, Интермакс. Не забравяйте, че на събитието се допускат само лица, навършили 18 години.