0
0
0
s2smodern

Числото седем е вълшебно, това го знае всеки. За Балканският винен конкурс и фестивал (BIWC) седем е символ на няколко нови начала, които надграждат магичните преживявания на всички участващи.

Седмото издание на BIWC ще ни радва с най-добрите вина от Балканите в периода 17-20 май (пак седми́ца в датата! СЛУЧАЕНОСТ?) на традиционното вече за събитието място – Гранд Хотел София.

Предвид популярността на конкурса, ще може да се окъпете в познанията на 4 Masters of Wine и 1 Master sommelier и да дегустирате интересни предложения от региона, които да карат сърцата да преливат от патриотизъм и присъщото за подобни събития благоразположение на духа.

Като казахме новости, организаторите въвеждат нов регламент за оценка на вината, която ще се формира по 100-точкова система (за разлика от 20-точковата, използвана до момента). BIWC 2018 въвежда и нов медал. Не какъв да е, а DOUBLE GOLD, т.е. двойно злато, което ще краси най-заслужилите сред участващите вина.

Ново е и партньорството с най-голямата винена организация в Китай —  INTERWINE CHINA, чиято основна цел е поредица от събития, промотиращи медалистите от BIWC 2018.

BIWC ще радва окото и с нова визия с по-семпло и съвременно усещане. We LIKE!

За pазнообразни майсторски класове, програма и нови емоции може да следите сайта на конкурса и не забравяйте да закупите своите билети предварително за икономически издържано и сигурно присъствие!