0
0
0
s2smodern

Честит празник на всички!

Скъпи Трифон и Валентин,

Пиша ви това писъмце, тъй като днес Еносиасти имат рожден ден и стават на 6 години! Знаете, че за нас вие сте повече от Дядо Коледа, а и сте двама, следователно сме подготвили строен списък с подаръци, които бихме били много благодарни да получим, но това по имейл.

Решихме в настоящото отворено писмо да изброим 6 добри новини за читателите ни по случай тройния празник, а именно:

1. Еносиасти ще пишат повече!

Не думай! Съвсем сериозно и отговорно го заявявам. Оправданията, че сме заети, не ще се завърнат напролет в полет или наесен с песен, вЕрвайте ми ;)!

2. Ще има следваща реколта Protagonista!

Поискахте и ще получите. Protagonista 2016 ще бъде бленд от Мерло и Сира. В момента отлежава в бутилка, помъдрява и чака емблематичния си етикет. Ще го предложим, едва когато постои в бутилката си 6 месеца. Ех, всичко 6 значи!

3. Ще научим заедно много повече за по-високо алкохолните напитки.

С глобалното затопляне градусите и във, и извън виното се покачват. Ще търсим най-интересното и ще ви го показваме пред и зад бара.

4. Ще започнем нещо напълно ново!

Спо-кой-но! Ще получите подробности като му дойде времето, но идеята е, че вдъхновението и енергията да продължаваме да обогатяваме съдържанието в Еносиасти се осъществява чрез излизане от зоната на комфорт казано на чист български… почти.

5. Ще ви разкажем за нови, прекрасни места.

Вече няколко пътешествия се пекат във фурната и ще излязат съвсем скоро – топли, пухкави, с коричка. Разчупвате, слагате в средата малко сирене и си правите „мечка”. Хрупате и четете едновременно.

6. Ще осъществим Кампания на Еносиасти за отговорна консумация на алкохол.

Нескромно, но факт - вероятно това ще е най-значимият, труден за изпълнение и предизвикателен цикъл от интервюта на Еносиасти. Колко ще са? Шест, разбира се. Ще разгледаме алкохола от гледна точка на професиите, които се сблъскват с него от тъмната страна като например:

  • Охранител на нощно заведение
  • Шофьор на такси нощна смяна
  • Стриптийзьорка (съвсем сериозно, макар да е доста трудно да открием желаеща)
  • Адвокат
  • Психолог
  • Позиция 6 все още е свободна и избираме между: полицай, катаджия, частен детектив, лекар или диетолог, певица в пиано бар или класиката - барман.

Възможностите са много, остава да си свършим работата.

И така, изречения не се започват с „и“, но за това вече е късно. Обичаме ви, благодарим ви, че ни четете и ви пожелаваме весел празник!

~ Еносиасти