0
0
0
s2smodern

Най-виненият празник Трифон Зарезан предлага по нещо за всеки вкус. Ако сте от типа “urban hipster”, то задължително вече сте се отбелязали поне като “★Interested” в събитието Софийски квартален Tour de Зарезан – един приятен формат, който ще ви раздвижи из центъра на столицата и лозята на България.

Tour de Зарезан е идея и реализация на Българската Асоциация на Независимите Лозаро-винари (БАНЛВ) и четири физически винени обекта в София, подкрепящи българското вино. Така на 03.02.2018 г. захваналите се обиколката ще могат да дегустират вината на 16 български изби и да поговорят с техни представители на четири винени “спирки” из централните квартали на столицата. За най-отдадените на тура, които успеят да съберат печати от четирите места - домакини на събитието, ще се проведе и томбола с награди.

Софийски квартален Tour de Зарезан има за цел да ни покаже, че качественото българско вино е съвсем достъпно за всички нас и във всеки квартал има начин да си “уговорим среща” в неговата приятелска компания!