0
0
0
s2smodern

Ако сте си помислили, че след натоварения ноември и декември идва време за почивка в света на виното, много сте се излъгали. На 23 март Winebox ни канят на портфолио дегустация, в която да освежим любовта си към хубавите вина.

Събитието Love Wines ще ни поднесе бели, червени, десертни вина, розе, просеко и шампанско в Централен Военен Клуб в София в рамките на еднодневно събитие. Очаквайте, разбира се, много хора, влюбени във виното – от ентусиасти през представители на изби до ценители. Портфолио дегустацията ще ни запознае с повече от 150 вина на над 20 световни изби, сред които които френски, италиански, испански, български вина, вина от Германия, от Южна Африка и Нова Зеландия, от Аржентина и Чили.

На 24 март организаторите от Уайнбокс организира и пет прекрасни майсторски класове, които ще се проведат в хотел SENSE, в близост до Централен Военен Клуб. Лектори ще бъдат двама наследници на винарски фамилии, уайнмейкър от любима изба и две от най-сериозните имена във винената култура в България, а темите са изключително интригуващи:

  • YOUTH & MATURITY OF FRIULI'S WINES
  • PROVENCE: BEHIND THE ROSE
  • ALSACE: FRUIT & TERROIR SIDE BY SIDE
  • CRITICS' CHOICE
  • SUPER FINE WINES

Билети за събитието може да закупите онлайн до 15 март, а след това директно на място в деня на събитието. Стандартният билет за дегустационната част е 30 лева. С него може да дегустирате всички вина в ценова категория до 100 лв. Билет Престиж е за свръхзапалените, който ви дава право да опитате абсолютно всички вина на изложението, независимо от цената им. Цените са за билети, закупени онлайн.

Билети за Майсторските класове могат да бъдат закупувани само онлайн до 15 март и едва ли има нужда да ви напомняме, че местата са ограничени.

LOVE WINES and carry on!