0
0
0
s2smodern

Stop screwing around. Start tasting!

Щастливци! Уникалната система за вино Coravin вече е налична за онлайн продажба в България ексклузивно в магазина на Еносиасти. Благодарение на иновативната технология Coravin можем да дегустираме различни вина на чаша без да се притесняваме за качеството на виното в бутилката.

Предимства

Безкрай, разбира се, но нека изрично упоменем основните. Със системата Coravin свободно можем да сравняваме различни сортове, брандове, реколти и региони в една и съща вечер без да отваряме нито една бутилка и без да компрометираме качеството на скъпи и отлежали вина. Системата прави проследяването на стареенето на любимите ни бутилки възможно без да харчим цяло състояние и без ненужно да хабим и капка.

Гурманите да слушат внимателно! Coravin е пръв приятел на всеки експериментатор в сферата на сомелиерството и смелите и креативни комбинации между храна и вина, а привлекателният му външен вид определено радва окото.

Дизайн

Дизайнът е нещо, което не бихме могли да пропуснем, предвид всички грозни, огромни електроур(О)еди, които се чудим къде да приберем у дома. Coravin е малка, удобна и визуално изчистена система за вино, която без срам бихме оставили на видно място като тема за разговор и (поне) една чаша вино впоследствие. Ако не мислите монохромно, Coravin Model Two Elite ще оцвети изживяването по ваше желание.

Капсули

Дегустацията на много и различни вина никога не е била толкова лесна. Coravin се възползва от свойствата на съхранявания в специални капсули газ аргон с чистота от 99,99%, който се инжектира чрез стоманена игла през корковата тапа в бутилката вино, запазвайки всички качества на съдържанието за неопределено време. Така може да дегустирате една чаша днес, друга след месец, а трета – след година. Ако устискате…

Игли

Системата Coravin работи с уникални игли от медицинска стомана, подходящи за всяка ситуация и бутилка (стига да е с коркова тапа). Помислено е и за най-старите и деликатни тапи в колекцията ни, с които може да използваме най-тънката и специално разработена за целта игла “Vintage Cork”. За нетърпеливите препоръчваме иглата за скоростно наливане, а за всички останали моменти смело използвайте стандартната.

Как работи

…или когато думите са излишни:

Преоткривайте вкусовете и ароматите в любимите си вина с Coravin – това е визията и мисията на системата, а ние сме сериозно запленени от слогана ѝ: “Stop screwing around! Start tasting!”... Тoday!