0
0
0
s2smodern

Обратно броене

През изминалите пет години DiVino.Taste безспорно се трансформира в най-голямото винено събитие, провеждащо се в края на годината. Ако сте пропуснали да проследите метаморфозата, отделете малко време да се запознаете с (почти) всичките й фази през нашия поглед:

DiVino Taste 2012
DiVino Taste 2013
DiVino Taste 2014
DiVino Taste 2015

Разбира се, собствено мнение е задължително да формирате като посетите шестото издание на винения форум, който няма да разочарова почитателите си и тази година между 18-20 ноември. Мястото отново е любимата ни Зала 3 на НДK, София, откъдето имаме много хубави спомени... и неспомени за баланс.

За удобство на всички желаещи, билети за събитието могат да бъдат закупени онлайн до 16 ноември, като в зависимост от свободното ви време, вместимост и дегустационна техника може да се снабдите с пропуск за един, два или всичките три дни на изложението. Търсете ни наоколо, когато и да дойдете – ние сме тези с чаша в ръка ;)!

Верен на формáта, Divino Taste 2016 ще ни срещне с (цифром) 70 производители на български вина, които (без съмнение) ще представят най-доброто от своята продукция. Ще завъртим чаши с над 500 вина и ако сме достатъчно социални и усмихнати, можем да научим лично от избите историята зад всяко едно от тях. На нас това ни е любимата част, пък и често по разказите ще познаете кой наистина обича работата си и се гордее с вината си.

Традиционно, на занимаващите се по-задълбочено с материята, DiVino.Taste 2016 ще предложи и “научна част” с майсторски класове, семинари, лекции и презентации, пълната програма, за които може да разгледате на сайта на събитието.

Приветстваме избрания акцент на форума тази година, който ще падне върху развитието на българските вина. Очакваме с нетърпение и да разберем как изглеждат местните ни сортове в очите на един чужденец, какъв е потенциалът за отлежаване на белите вина у нас и неминуемо да посетим някои от великите световни тероари, дегустирайки техните вина.

Присъединяваме се към организаторите и ви каним заедно да подкрепим българското вино, което се нуждае от нас, на 18, 19 и 20 ноември в зала 3 на НДК в София!