0
0
0
s2smodern

21 – 24 октомври 2016, Брюксел

Светът на виното е широк и изложения дебнат отвсякъде. Ако като представители на бранша мислите стратегически и последователно, със сигурност очаквате едно от най-голямите професионални винeни изложения в Бенелюкс – Megavino, чийто партньор е провелият се по-рано тази година в Пловдив изключително успешен за българското вино Concours Mondial de Bruxelles.

Осемнайстото издание на Megavino ще се проведе от 21 – 24 октомври 2016 (в Брюксел) и ще представи над 1000 вина от 35 страни пред приблизително 30000 посетители, сред които вносители, производители, представители на големи търговски вериги, ресторанти и хотели.

За всички заинтересовани страни, официалният партньор на Конкурса за България организира български щанд с централно разположение. В неговите рамките влизат по-малки индивидуални щандове, на които всеки производител може да изложи своите вина.

Като последен домакин на Councours Mondial de Bruxelles се очаква България да буди засилен интерес със своите предложения. Желаещите да се представят пред света под шапката на Megavino могат да го направят срещу скромната сума от 1800 евро (знаем, че дори за България това си е чиста промоция) като цената включва цялостното оборудване и дизайн на щанда, както и master class-a с Eric Boschman - професионален дегустатор и журналист, член на журито на Concours Mondial.

Ако желаете да премерите сили с големите и да поработите за добрия имидж на българските вина зад граница, може да потвърдите участие до 10 септември, след като попълните този кратък формуляр и го изпратите на имейл meglena.mihova[at]probegex.com.

Успех и да ни tag-вате от Megavino!