0
0
0
s2smodern

22 юли, The Sea Terrace, вход свободен

Включваме се от морето с един особено добър повод да сте във Варна на 22-ри юли в 20.00 часа - The Sea Terrace, Wine Bar - Централен плаж. Варна WINEkend е едно различно винено събитие, което иска да привлече младите хора към виното. Можете да се цъкнете, че ще ходите тук, но най-важното е наистина да го посетите и да се смесите с една много шарена и свежа група настоящи и бъдещи фенове на виното.

Варна WINEkend се организира от младия технолог Георги Ванков, завърнал се със свежи сили след кампания за Villa Maria в Нова Зеландия. Там хората не казвали „това вино не става“, били се научили да казват „това вино не ми харесва“. Току-виж и в Bulgaria some day. С искрено желание да види нови лица на винените събития у нас, Георги решил да не мрънка и да се заеме сам. За целта финансира всичко по рекламата на събитието самостоятелно, а за да бъде привлечена наистина млада публика, ще бъдат разпространени флаери в доста нестандартни места в града, където се събират млади хора (над 18 години, разбира се). Входът ще е свободен и, спокойно, чашите ще са стъклени срещу депозит до връщането им.

Избите, които ще представят вината си (и не само) там са Братанов, Варна, Винекс Преслав, Домейн Бойар, Дистилерия Исперих, Малката звезда, Марвин, Вила Мелник, Одесос и Винпром Троян. Зад щандовете ще видите едни усмихнати и ентусиазирани млади хора, които няма как да не ви запалят по виното. Събитието е без претенции да се превърне в ежегодна бонанза, но според нас е едно отлично начало, което нямаше как да не подкрепим.

P.S. Забравихме да кажем - ще има и коктейли с ракия!!!