0
0
0
s2smodern

Конкурсът ще се проведе прз август 2016 в Мексико

След изключително успешният за българските вина Concours Mondial de Bruxelles в Пловдив, през август тази година очакваме и седемнайстото издание на Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, което ще се проведе в гр. Текила, Мексико. Мостри на български ракии за конкурса вече се събират, така че ако сте производител с желание за популяризиране на вашия продукт в световен мащаб - ¡Ándale! Медалите от конкурса са истински ориентир за потребителите в избора им на качествени напитки.

Категориите в рамките на конкурса Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles включват уиски, коняк, бренди (включително ракия), ром, водка, джин, писко, грапа, байжиу и текила. В миналогодишното издание българите спечелиха 3 златни и 1 сребърен медал на фона на общо 1400 проби от цял свят. Журито отново е международно (84 опитни експерти от 23 държави) и включва търговци, инженери-технолози по спиртните напитки, журналисти, преподаватели и изследователи, представители на браншови организации, изявени специалисти по коктейли.

Ако желаете да заявите участие, може да го направите до 17 юни 2016 на адрес www.spiritsselection.com/en/registration, а крайният срок за изпращане на мостри е 30 юни 2016 г. Изпращайте мострите си на адрес:VINOPRES - SPIRITS SELECTION, Rue de Mérode 60, 1060 Brussels-Belgium с телефон за връзка +325332767.

Таксата за участие за една мостра е 186 евро, като при повече от 3 мостри от един производител, ще ползвате отстъпка.