0
0
0
s2smodern

…с покана за тържествена церемония по връчване на медалите на победителите от Concours Mondial de Bruxelles 2016 на 01 юни 2016 г., 09.30 часа, зала „София”, „Гранд Хотел София”.

ЩЕ ИМА БЛЯСЪК

По данни на организаторите „медалите ще бъдат връчени на българските винопроизводители от Председателя на Concours Mondial de Bruxelles, г-н Бодуен Аво, в присъствието на Министерство на земеделието и храните, Министерство на туризма, Пловдивска община, Изпълнителна агенция по лозата и виното, Национална лозаро-винарска камара, членове на журито, както и други партньори на Конкурса”

СЛЕД ТОВА

От 11.30 часа в същия ден и същата зала ще се състои и официален прием с дегустация на наградени български вина от конкурса. Охоооооо!

Покана за събитието можете да изтеглите от ТУК, като за участие в церемонията или излагане на вина на официалния прием, трябва да потвърдите най-късно до 31 май 2016 г. на този ймейл адрес: meglena.mihova[at]texavino.com.

ВАЖНО (ИМАМЕ НОВИНА)

ЖОКЕР от екипа ни към наградените изби е да се информират конкретно за промоционалното събитие в Рим на 23-ти юни 2016 г. Добавената стойност конкретно на това събитие (освен факта, че ще се проведе в красивата сграда на Българското посолство в Рим /google it/ и ще бъде с промоционални условия – без такса участие и други екстри) е, че на него ще бъдат връчени медалите на участниците от Италия. Exactly! Очакват се около 200 специални гости и винени експерти, които ще бръмчат ентусиазирано и неизменно ще имат нужда от чаша вино – може да е вашето!