0
0
0
s2smodern

Споделете вашите винени истории!

Чееерно и бялоооо в нааас се преплитааат… и се получава една чудесна комбинация от богато минало и светло бъдеще. Известната изба от Нова Зеландия Babich навършва 100 години, а Бибендум ги внасят в България в последните 10, което заслужено кулминира в една впечатляваща дигитална кампания. За нас е чест да бъдем въвлечени в нея и така ще бъде цяяяло лято, но важното тук е, че ВИЕ, да, ВИЕ може да станете част от проекта, като споделите вашата история с виното и дори спечелите награди. Какво толкова – не боли!

Идеята

10 съдии, кой от кого по- за чудо и приказ и, барабар, Еносиасти с тях, ще оценяват събраните винени истории от цялата страна. Пълните условия за участие може да откриете тук. Бъдете смели, свежи и интригуващи. Споделете ги – наистина искаме да ги видим, прочетем, споделим!

За пример нашата винена епопея е вече на уебсайта на кампанията. Избрахме си видео формат, за да ви подсетим, че той никак не е за подценяване в разказването на истории. Този петък, малко след 8.30 ч. сутринта, ще може да ни чуете и по Дарик Радио. Там ще ви дадем повече подробности и ще се наложи да дегустираме един от черните етикети на Babich – все пак денят се познава по утрото, а с такова „Добро утро“ здраве му кажи!

Според организаторите: „Виното разказва истории, виното създава истории, виното ги помни, понякога ги забравя... Нали знаете, нито една страхотна история не започва с: „Веднъж ядох салата...". Аха!

Историята на Babich

Преди 100 години, през 1916 г. Josip Babich направил първото си вино под името „Babich Brothers“. Шест години по-рано, едва на четиринадесет, той емигрирал от днешна Хърватия в Нова Зеландия, където вече се били преместили братята му.

С Дейвид, трето поколение от семейство Babich, се запознахме преди две години на представянето на вината им и смело ще кажем, че те са една изцяло семейна и глобално успешна изба. А тук можете да прочетете и техните 100 истории, вдъхновили тази кампания.

Ще има награди… и то какви!

Наградите са потресаващо добри (ама много… много!) и включват екскурзия до Хърватия и „вино за цяла година“. Очевидно ние като съдии няма как да се възползваме, въпреки всичките ми усилия да убедя организаторите, но вие може да изживеете мечтите ни, да пътувате и да имате вино за споделяне!

Следете периодичните награди и предизвикателствата във Facebook и не забравяйте да поставите хаштаговете #babich10 #babich10stories #babichwines, за да открием вашата история във Facebook и снимките ви по темата в Instagram.

Участвайте, като натиснете този вълшебен бутон СЕГА ("цък"):

УЧАСТВАЙ