0
0
0
s2smodern

Развълнувано “здравейте” от света на брилянтните идеи. Включваме се с кратка информационна емисия, която ще пренесе всички ви в страната на “и аз искам”.

Край на счупените чаши, край на петната от вино, край на разпадащите се в ръката Ви пластмасови боклуци и, за по-непослушните от вас, край на пиенето от бутилката на обществени места! Добре си ни дошла, Vino2Go™!


снимка: http://theproductfarm.com/

Представете си възможно най-близка до истинската чаша за вино, която може да носите удобно със себе си навсякъде, без да се притеснявате от прорезни рани и без постоянна употреба на Vanish.


снимка: http://theproductfarm.com/

Да, как ще ги стигнем американците от The Product Farm с новата им преносима, устойчива и удобна чаша за вино Vino2Go? Чашата е подходяща за всякакви градински, плажни, домашни и офис условия. Изключително ценна придобивка за почитателите на виното с по-спонтанно разхвърляни движения в пространството. Акрилната Vino2Go реалистично пресъздава усещането за винена чаша и според производителите, естествено, е изключително удобна за ползване.


снимка: http://theproductfarm.com/

Капацитетът на чашата е приблизително 300 мл., но всички знаем, че ще си досипваме.

За успехa на продукта говори и изчерпаното към момента количество, което обаче се очаква да бъде подновено след средата на октомври с добавени към асортимента цветове… но темата на джендър стереотипите оставяме за друг път ("като се оженим и аз ще пера с Тео Бебе")…


снимка: http://theproductfarm.com/

Цената за 1 чаша е $15.99, което, предвид издържливостта на материала и честотата на ползване, е добро капиталовложение!

Най-вълнуващата новина?

Добрите хора от The Product Farm са предвидили и доставка за България!

Goooo, Vino2Go!