0
0
0
s2smodern

Май е новият ноември! След повече от 10 събития Discover.Vino с различен фокус, Gourmet Publishing са решили да скочат в дълбокото с едно по-мащабно събитие. DIscover.VINO World си поставя нелеката цел да събере под един покрив вина от цял свят за хората с професионален или ценителски интерес към виното.

Амбициите на DIscover.VINO World са да представи достойно разнообразието от стилове и произход, сортове и производствени техники в световното вино като представи на нашето внимание над 400 чуждестранни вина. Цялата тази радост ще бъде побрана в двудневно събитие, пълно с дегустации и ползени (и приятни) срещи.

Затегнете коланите за 12 и 13 май 2017 и заповядайте в Сан Стефано Плаза (на улица Сан Стефано 22, срещу входа на БНТ), за да видим какво са ни подготвили организаторите. За улеснение на посетителите DIscover.VINO World ще бъде разделен на няколко основни зони на географски принцип - Франция, Италия, Испания и Португалия, останалите Европейски страни и Нов свят. Обещано ни е да опитаме и тъй приятните лете розе и пенливи вина.

Още малко полезна информация за вече приготвилите се - на 12 май откритите дегустации с билети ще се състоят от 16:00 до 21:00 часа. На 13 май може (ако сте способни) да дегустирате цял ден от 11:00 до 20:00 часа.

Билети може да закупите онлайн предварително, като цените за ранните пиленца са 24 лв. за два дни и 18 лв. за един ден. След 9 май и по време на събитието цените с а 30 лв. за два дни 20 лв. за един ден.

Go Discover!