0
0
0
s2smodern

Що е то Protagonista?

Честит празник! Ще караме по същество. Обичаме ви! Тази година ставаме на пет и за разнообразие решихме да не правим обширно ревю на постигнатото. Знаем се – колкото – толкова, който писал – писал, който чел – чел.

Представяме ви Protagonista!

Това е главният герой в нашия винен живот през последните две години. Започнахме работа по него още в края на 2014-та, търсейки истината във виното под дърво и барик. Открихме... много истини и след две години усилия на лозето и в избата има какво да покажем.

Protagonista е вино със сложен характер... перфектно несъвършено като всеки главен герой и много по многопластово от чувството ми за хумор. Както казахме на дизайнера на етикета му: „Ако може да е хем Хамлет, хем Батман! Да не кажеш, че не знаем какво искаме.”

Неизбежно е да кажем, че виното е Мерло по Рубин, реколта 2015, отлежавало година в нов френски дъб и половин година в бутилка. Ще продължим да ви разказваме за него в следващите седмици, защото, както знаете, животът му е заснет в мини сапунката наречена „300 и две”. Точно толкова са и бутилките от него. Ще започнем да доставяме виното до месец, веднага след като финализираме опаковката му, затова днес започваме кампанията Keep Calm and Preorder! Това е призив както към нас, така и към вас. По необясними причини устискахме да ви го предложим сега, когато му е времето. С други думи, поръчайте своята бутилка NOW, NOW, NOW, защото ... тук никой не прави така! Бъдете главни герои! Честит празник!