0
0
0
s2smodern

Честита ни 20-та Винария! Тази година юбилейното изложение се провежда от 15 до 18 март в сградите на Международния панаир в Пловдив. Еносиазирани сме си, но не сме сигурни какво точно да очакваме. Подобни изложения се стопяват в последните години, като ефектът от тях става все по-съмнителен за фирмите-участници. Ние искрено се надяваме да е една успешна Винария и още утре отиваме да проверим какво се случва там, като, разбира се, ще ви държим в течение.

Предварително знаем, че Аржентина е официален партньор на Винария 2012, като се очаква да има участници от 18 държави. От българска страна са обявени около 40 производители, но научихме, че някои от основните ще си спестят участието тази година заради тенденцията Винария да е насочена повече към широката публика, отколкото към професионалната, независимо от усилията на Националната лозаро-винарска камара. Чакаме да наберем лични впечатления, за да дадем окончателната си присъда.

Научихме също, че успоредно с Винария в панаирното градче ще има и две други изложения: Вкусовете на Италия – изложба на висококачествени италиански храни и вина и Фуудтех – международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии. Надяваме се да е толкова интересно, вкусно и забавно, колкото звучи. Очакваме и вашите впечатления, ако сте успели да стигнете до Пловдив.