0
0
0
s2smodern

WSET + BG = WSAB

2016-та започва с чудесни новини! Имате 3 дни да се запишете за първо ниво на WSЕТ (Wine and Spirit Education Trust) в България. Обучението ще се проведе в чисто новата WSAB в София изцяло на английски език. Изпитът и дипломата (международно призната by the way) също са на английски, така че поизчеткайте чуждите езици и си запазете 30-ти януари. За записвания, бързо, бързо кликнете тук.

Това, което отличава WSET като система за обучение е структурираният подход към дегустацията, който ще ви направи част от едно огромно, глобално семейство на винени любители и специалисти. Така ще можете да общувате с тях на един език за качествата на вината, ще научите много за световните винени региони и комбинирането на вино с храна. Най-важното е, че ще можете да се развивате благодарение на следващите нива, предлагани от академията и, ако решите да запишете диплома, ще станете наши герои.

Преподаватели в WSAB са Александър Скорчев, Едуард Куриян и Димитър Николов, които се ни обещали, че съвсем скоро ще можем да очакваме още по-интересни събития в академията, включително дати за ниво 2 на WSET. Пожелаваме им успех в това мащабно начинание за повишаване на винената култура у нас! Бъдете част от промяната и започнете виненото си образование сега.