0
0
0
s2smodern

20-22 ноември

Идва тази част от година, в която хората традиционно изпадат в депресивни настроения по отминало лято, а любителите на виното също толкова традиционно са еуфорични заради високата концентрация на винени събития през сезона. Радвам се, че съм от вторите, вие също може би. Без съмнение DiVino.Taste е основна причина за радост, тъй като миналото издание беше изключително силно и, напълно логично, тази година очакванията към събитието са също толкова високи.

Мястото на срещата остава същото – Национален дворец на културата, етаж 7, зала 3.

Датите: 20-22 ноември, 2015.


© DiVino.Taste

Какво да очаквате?

Очаквайте повече от всичко до сега – така е редно :).

Повече изложители (60 тази година) = повече вина (= повече вина за размисъл!).

Тази година, самото събитие очаква и повече от вас или в цифри близо 5000 посетители, затова се подгответе и се постарайте да сте там от по-рано, за да успеете да дегустирате през по-спокойната част от деня, ако имате възможност.

Ако сте ресторантьори, хотелиери или собственици на магазини, предлагащи вино, е напълно наложително да отделите време за дегустации – пак ще се работи през почивните дни, но какво пък – ще бъде приятно. Ако сте любители на виното и до момента не сте били на това изложение, събитието е уникална възможност да дегустирате най-новите български вина (някои от тях дори още няма да имат етикети), да поговорите с хората, които ги правят, да им дадете мнението си и, ако наистина искате да се задълбочите, да научите нещо ново в майсторските класове и лекциите.

За съжаление не виждам да е продължена темата с българските винени региони в майсторските класове. Надявам се, че тази ще е просто нулева година в това отношение, тъй като идеята е чудесна и миналогодишният клас за долината на Струма беше отличен.

За сметка на това ще има нов, по-скоро кулинарен фокус: Български тероари – вечеря на Емил Минев. Нетрадиционно и оригинално решение от 20:30 часа в петък вечер.

Програмата

Разгледайте програмата и се насочете към интересните за вас майсторски класове и лекции докато има места. Елате с добра компания – така виното се показва в най-добрата си светлина.