0
0
0
s2smodern

Пловдив, 23 – 25 октомври 2015 г.

В изследване на „бленда” от вино и комуникации

Особено щастливи сме да съобщим, че 8-та ежегодна Digital Wine Communications Conference (DWCC) ще се проведе в Пловдив между 23-25 октомври 2015 г. Това е единствената международна конференция, посветена на сближаването на виното и на интернет комуникациите, а вие сте добре дошли да се сближите и да разгледате уебсайта на събитието.

Теми и лектори

DWCC 2015 ще включва редица уъркшопове на комуникационни и технически теми, разглеждащи уменията и информацията, необходими на винените комуникатори през 21-ви век. Организаторите на събитието винаги се стремят към повече и ние ще очакваме мотото "Exploring the 'blend' of wine and communications" наистина да оживее на наша територия. Конференцията е отлична възможност за всички във винената индустрия да комуникират един с друг и да научат повече от водещи фигури в бранша.

Основните лектори на събитието през 2015 са Тед Попов (Accolade Wines, Генерален мениджър за Европа, Близкия Изток, Африка, Южна Америка) и британският винен писател и сътрудник в JancisRobinson.com Ричард Хеминг. Сред останалите лектори са Фелисити Картър - Главен редактор на Meiningers Wine Business International, Деймиън Уилсън - Ръководител MSc in Wine Business - ESC Dijon Bourgogne, Робърт Джоузеф - основател на International Wine Challenge, Райън Опаз - Изпълнителен директор на Vrazon, Ричард Сидъл - Бивш редактор на Harpers Wine and Spirits, Джуди Кендрик и Ана София Оливейра от PR компания JKMarketing, Саймън Улф - Сътрудник в TimAtkin.com и експерт по натуралните вина.

Поради голямата си популярност тази година отново ще имаме възможността да проследим "Disrupt Wine Talks" - поредица от кратки, енергични презентации от експерти, въртящи се около една дума по избор на водещия. "Disrupt Wine Talks" има за цел да стимулира алтернативното мислене за бъдещето на дигиталните комуникации и виното.

Присъстващите ще имат възможност да участват в широка гама от образователни дегустации, както и да се потопят в културата на българското вино и храна в рамките на събития, дегустации, посещения на изби и възможности за винен туризъм в лозаро-винарските райони на България с акцент върху местните винени сортове.

Регистрация

Регистрацията вече е отворена за всички желаещи на уебсайта на DWCC. Не пропускайте да се информирате за всички новости в програмата на конференцията, лекторите и уъркшоповете онлайн.

Ако искате да закупите ол-инклузив билет, необходимо е само да изберете промоционалните "Advanced Registration" билети от €300, които ще бъдат налични до 30 септември 2015 г. След тази дата ще трябва да платите пълната цена от €450.

Моля да ми простите вълнението, но за един винен журналист DWCC е повече от Коледа и Олимпийските игри в едно... и тази година конференцията ще се проведе на родна почва, което ни прави горди домакини и, както винаги, страстни застъпници за българското вино пред света (и у нас). Ще се видим там!