0
0
0
s2smodern

That’s the way, аха, аха, I Like it, аха, аха!

Олелеее-е-е... ако имах лична Facebook страница и аз щях да ни Like-на, както си се прави – „цък“ и готово!

Напоследък Facebook все ни подканва: „Дайте няколко лева, не се циганете, ще стигнете следващия си таргет, ехеее-е-е...,“ а ние... не, та не... наистина да ни харесвали хората, Permission Marketing и дрън-дрън. Изобщооо-о-о...!

И така... Скъпа Анелия Попчева, Вие неусетно станахте част от историята на Еносиасти – нашият 500-тен Like. Благодарим! We Like you и то от <3.

Според Facebook Cъбитието с главно „с“ определено е било по-важно и видимо от слънчево затъмнение и се е случило на 31-ви март (не 1-ви април, което е добър знак) и причината да благодарим със закъснение е, че някой в „Редакцията“ отново е спал.

Друга награда няма, защото, както стана ясно, не сме фенове на купуването на Like-ове... и гласове, но с това натискане на бутона е време да направим и нещо друго, а именно едно огромно…

То Likes, то Friends, то VERY NICE! Благодарим на всички наши Like–ове и Friends – най-близки роднини и приятели, та дори и хора, които без да познават членовете на екипа ни, съзнателно са „настъпили“ Facebook по палеца!

Само 3 години и 500 кликания на специален бутон в социална платформа след началото, може спокойно да кажем, че вече читателите ни не се броят на пръсти. Да ни е честито!

От дъното на бездънното ми <3 благодаря, че ни четете! :-*