0
0
0
s2smodern

Кой е по-по-най

Oh, happy day, Jingle Bells и Алелуя 3 в 1! Тичаме боси по паркета с усмивки до ушите и обръщаме всичко с главата надолу в търсене на подаръци. Цяла нощ не спахме от вълнение, защото…

…Еносиасти стават на…


изображение: inspirationalaboratoris.com

три!

Благодарим ви, че имате търпението да проследявате нашето порастване, да сте до нас и да ни подкрепяте с насоки и позитивно отношение.

Какво направихме за три години?

Освен че вече можем да броим и разбираме, когато ни говорят (макар и избирателно;), вече се научихме и да рецитираме за бонбони и внимание:

Да живее българското! Патриотизмът не е измислица.

  • Посетени изби:
    • 13 фатални български – Срамота! Знаем, че имаме мноооого да гоним пълната бройка, но това може само да ни радва и стимулира. Очакваме този сезон да посетим още отлични и интересни български изби, които да представим на вашето и нашето внимание.
    • 9 италиански от драматично дълго проточилото се (на хартия) пътуване из Ботуша. GAJA и Барбареско слагат край на одисеята с избите, но не и на статиите ни за Италия.
    • Дегустирани вина – дори не ни карайте да започваме…

Време за пожелания

Духваме ентусиазирано свещите, гледаме упорито за падащи звезди и си пожелаваме да виждаме все толкова усмихнати и добри хора, които искат да правят качествено вино в България, още повече любознателни почитатели на виното с позитивно отношение към света, много пътувания, вълнуващи срещи и изненадващи открития, които да ни карат да пишем със скоростта на светлината, вдъхновение, израстване и развитие.

През 2015-та предвиждаме такъв живот, че само си викаме „дано”, а нищо чудно и да ни видите в нов сериал, в който правим вино. План Б си остава участие в сапунка!

Нека всички сме щастливи, влюбени и удовлетворени - на лозето и вкъщи ;)! Маестро?!