0
0
0
s2smodern

Форум на българското вино

Какво да кажем за DiVino.Taste? Ако се интересувате от вино, шансовете да сте чували и посещавали поне веднъж винения форум са големи. Заедно с BIWC, DiVino.Taste е едно от значимите събития за българската винена индустрия.

От 2011 г. насам форумът среща българските изби с широка аудитория от любители и професионалисти в областта на виното. Някъде там в тълпата и ние от Еносиасти отразявахме събитието през 2012 и 2013 г., където имахме възможността да сверим за пореден път винените си часовници.

Този ноември очакваме да проследим любимите си изби и да попием знания от напредналите в рамките на четвъртото издание на DiVino.Taste. Знаете, че ще разкажем…

Кога

Спокойно, имате още седмица да настроите сетивата и освободите програмата си. DiVino.Taste ни очаква на 14, 15 и 16 ноември 2014 г. В петък започваме дегустациите в 16:00 ч., така че имате време да изпреварите пиковия трафик в центъра на София. Събота и неделя предлагат опция за лежерен дегустационен следобед. Не пропускайте да се запознаете подробно с програмата на форума, за да избегнете изненадите.

Къде

За добро или зло, DiVino.Taste ще се проведе в Националния дворец на културата, София. Паркирането е трудно, но от друга страна така си спестяваме мъките на тема “не карам пил”.

Форумът ще се състои в любимата ни Зала 3, на един от последните етажи на НДК. Ех, че хубави спомени имаме от там и все свързани с вино… по един или друг начин… но да не се отплесвам.

Какво

Тази година отново ще срещнем над 55 български изби, всяка от които ще ни представи до 7 от най-добрите си вина. Хубаво е, че ще разполагаме с цял уикенд, за да дегустираме над 400 различни български вина. В противен случай дори и професионалистите биха се замислили.

Не става само с пиене!

…трябват и майсторските класове, че и лекции. Когато дегустираме, помага да сме подплатени и с определни познания за това, което опитваме. В рамките на DiVino.Taste ще се проведат класове на различни винени теми, които според организаторите “са ориентирани към хора, които тепърва навлизат в света на виното, както и към такива, които работят в тази необятна сфера”. Ако спадате към някоя от посочените групи и имате желание, време и интерес, може да закупите достъп до някои от въпросните лекции.

Как

Ами как, как. Както обикновено – с билет. Форумът предлага пакети с различни нива на достъп до събитието. Решете кое е най-удобно за вас, след като се запознаете с възможностите. Билет за изложението може да се закупи и на място в дните на събитието, така че смело напред.

Другата ви опция е да проследите нашите “приключения” онлайн. Обещаваме да не ви спестим нищо.