0
0
0
s2smodern

Време е за по-свободен подход към виното

О! Оригиналност и обаяние от Riedel с чашите, които в последните 10 години преобърнаха представите на винените любители за удобство и функционалност.

С искрено желание да притежавам чаши, създадени специално да дадат възможност на всеки сорт да изпъкне в своя си балон, осъзнавам, че не съществува кухня, която да отговори на моите пространствени нужди… докато не се запознахме с “O”. Тези чаши са изключително лесни за съхранение. Те могат да се нареждат една върху друга, заемайки два пъти по-малко място в кухненските ви шкафове, докато продължават да предлагат безкомпромисното качество на чашите Riedel.

Предлагаме ви “О“ за Каберне и Мерло (Бордо бленд) и “О“ за Вионие и Шардоне.

Те са идеални за употреба навън – на терасата, в парка и другите места, на които с лекота бихте счупили чаши за вино със столче. Дизайнът на “O” им позволява да останат пълни и добре балансирани, дори ако бъдат бутнати на една страна… и, уверяваме ви, това е доказано с месеци научен опит.

Тъй като се продават в цилиндрична кутия по 1 бр., тези чаши са и най-добри приятели за пътувания. Те се запазват цели в багажа и ви дават възможност да дегустирате подобаващо местните вина на местата, където пътувате. В противен случай човек трябва да разчита на хотелските чаши за вино, които (дори и да не са пластмасови) не дават шанс на сетивата ви да доловят голямата част от качествата на виното.

Самият Максимилиан Ридел, създател на серията, признава, че използва чашите от серията и за консумация на мляко, портокалов сок, вода, докато деня не си отиде и не дойде време за чаша вино.

Усещането да ги държиш заедно с виното в ръката си е уникално и изключително различно от това да държиш столчето на стандартна чаша за вино. Е, сега спокойно могат да ви нарекат “bowl grabber”, но се успокоявайте с мисълта, че три поколения от семейство Riedel са щастливи с постигнатото от този серия!

Историята на колекцията е свързана с голяма доза предизвикване на традиционното:

Но как се правят чаши за вино без столчета? Отговорът е “с хипнотична прецизност“.

И, да, всички чаши с марката Riedel са подходящи за миене в съдомиялна машина! Наздраве!