0
0
0
s2smodern

14 февруари 2012 г. ... Трифон Зарезан (за някои Свети Валентин). Официално публикуваме нашия проект ENOSIASTI.BG и ви каним да се присъедините към нас с чаша вино в ръка. На сайта ни можете да откриете информация за виното, да прочетете повече за местата, на които се отглежда, да пътешествате, да готвите с нас, докато слушате приятна музика, да поговорите с приятели и да се насладите на една позитивна среда, която сме създали с огромни количества любов и внимание за вас.

Ако вие и приятелите ви сте ЕНОСИАСТИ, то ние съвсем няма да ви се разсърдим, в случай, че:

а) ни четете редовно;
б) споделяте коментари и идеи, за да ставаме все по-добри;
в) ни харесате във Facebook и кажете на всичките си приятели за нас;
г) се абонирате да получавате последните ни статии тук всеки месец
д) всички изброени!

Ако до този момент вече сте меко казано пристрастени към нашия невероятен творчески стил и позитивен дух с плътно тяло и дълъг вкyсов финал с дъх на свеж цитрус, може да си свалите и нашия background за вашия „работен плот“, за да може всички да ви питат „Какво е това?“, а вие скромно да отговаряте „О, не знаеш ли? Това е само най-чудесното място онлайн!“

Ние нямаме претенции да сме най-могъщите познавачи на виното и определено не сме журналисти - ЕНОСИАСТИ сме. Екипът ни се състои от хора, които не се притесняват да пият на работното място, защото са истински професионалисти. Нашата философия е, че всичко е въпрос на вкус, а най-добрата новина е, че има всякакви вкусове... също като вината, които се правят за различни хора, в различни моменти и с различна компания.

Пожелаваме ви приятно прекарване тук и ви обещаваме да се стараем да правим това място все по-съвършено, с елементи на хумор и релакс.

Благодарим ви, че сте с нас! Наздраве, еносиасти!