0
0
0
s2smodern

СВЕТЪТ Е ТОПКА, СВЕТЪТ Е МЕХУРЧЕТА ОТ ШАМПАНСКО!

Оле, оле, оле, олеееееееее! Днес, 12 юни, започва Световното първенство по футбол (2014 FIFA WORLD CUPTM ) в Бразилия и, не, не сме променили насочеността на блога – тази статия е посветена на шампанското Taittinger.

В този ред на мисли имаме новина за всички, които си мислят, че Световното първенство по футбол е територия на компаниите, произвеждащи бира. Изглежда, че тази тенденция завинаги остава в миналото.

Това лято за първи път в историята на 2014 FIFA World CupTM първенството ще е с вкус на шампанско и усещане за балончета. Ето и една чудесна причина любителите на виното да гледат футболни мачове с чисто сърце и чаша шампанско в ръце (е, “нашите” не участват, но все трябва да си изберете фаворит).

Нашият фаворит е Champagne Taittinger - официално предпочетеното шампанско от © FIFA TM за 2014 FIFA World CupTM и ще бъде сервирано на VIP гостите на FIFA и във VVIP (VERY VIP) зоните по време на 2014 FIFA World CupTM. За първи път в историята FIFA TM избира Шампанско Къща и официално Шампанско.

Фиестата започва днес и ще приключи тържествено на 13 юли, когато финалът ще се проведе на емблематичния Estádio Maracanã. Тогава водещите имена във футбола ще коронясат световните шампиони и "Кралят на мехурчетата" ще бъде там, за да се присъедини към празненствата.

По повод на световното футболно събитие Champagne Taittinger създава първия етикет 3D (без да са ви необходими специални очила), при който, докато движите бутилката, футболните топки се появяват и изчезват също като мехурчетата шампанско в чашата ви. Цялата визия на бутилката е тържество на емблематичните стойности на футбола, Световната купа и шампанското. Историческото кюве на изба Taittinger – Брут Резерва ще се предлага в три вида бутилки: стандартна (0,75л), Магнум (1,5л) и Жеробоам (3л) - произведени в лимитирани серии.

Можете да си купите специалната бутилка колекционерско Тетанже Брут Резерва 2014 FIFA World Cup TM в кутия от тук. Блендът е от сортовете Шардоне, Пино Ноар и Пино Мьоние – еха!

Ние се заемаме с уроци по самба и бразилска кухня, а на вас - наздраве и нека най-добрият отбор спечели! „О Momento Football, O Momento Taittinger!”