0
0
0
s2smodern

Остават по-малко от две седмици до Winebox Portfolio Tasting 2014. За радост на всички любители на виното месец март ще ни предложи едно заслужаващо внимание винено събитие.

Къде и кога?

Изложението ще се проведе на 20 март (четвъртък) от 13:00 до 21:00 часа в Radisson Bly Grand Hotel Sofia (пл. Народно събрание №4).

Какво означава това?

...че не е лоша идея да си тръгнете от работа маааааааааалко по-рано (не сте го чули от нас и нищо чудно да се засечете с колеги на събитието, но те ще ви разберат). Ако няма начин да направите това, вратите на събитието ще са отворени до 21:00 като е напълно възможно никой да не поглежда нервно към часовника си в този час.

Какво ще можете да опитате?

Организаторите са ви подготвили среща с над 20 изби и близо 130 вина от портфолиото си. От световните производители ще намерите както световно известни марки, така и бутикови производители от Франция, Италия, Испания, Нова Зеландия, Чили и Аржентина. Не си мислете, че знаете какво ви очаква - ще има над 20 напълно нови етикета за нашия пазар, което увеличава шансовете да бъдете изненадани приятно.

Ще присъства и един нов български бранд – Someno. Първите им вина са от сортовете Букет и Рикат (Ракацители), създадени в сътрудничество с изба Боровица. Тъй като от Someno залагат на изключително лимитирани серии, си заслужава да им отделите вниманието си по време на дегустациите.

Напълно естествено достъпът до изложението на лица под 18 години не е разрешен.

Какво ще можете да научите?

Пълна програма на лекциите и майсторските класове в деня на събитието можете да намерите тук, както и да разгледате списъка с вината, които ще се дегустират във всеки клас.

Майсторските класове включват темите:

  • Great French Whites
  • Big, Big Reds
  • These Magic Bubbles...
  • Да совиньонстваме по света

а лекциите:

  • Прованс завинаги
  • Стани Малбек експерт
  • Сравнителна дегустация на вина с чаши Riedel

Местата са ограничени, затова ви съветваме да побързате. Билетът ви за лекция или майсторски клас ви осигуряват и достъп до основната зала като цените ще бъдат по-ниски до 14 март.

Билетите до тази дата за основната зала с дегустации са на цена от 10 лева, а на място в деня на събитието ще бъдат по 12 лева. Ще се видим там!