0
0
0
s2smodern
Приятели, сигурна съм, че всички солидни почитатели на виното са отпразнували гръмко професионалния празник миналия петък. Ние лично още не сме се отърсили от приятните преживявания, поради което си позволяваме да ви върнем назад във времето, за да ви направим съпричастни към още едно “зарязване”. Дано това доближи средата на седмицата по-близко до уикенда.

Ако сте прочели заглавието внимателно, за вас няма тайни. На Тризон Зарезан наши любезни домакини бяха Винарско имение Драгомир, които се бяха погрижили да осигурят всички комфорти на своите гости. Оставяме “картинките” да говорят сами за топлото посрещане и непринудената атмосфера, в която успяха да ни потопят.

Добавете деликатна музика и отлично вино, вдигнете крака на бюрото. Вдииишвайте дълбко. Да, носът ви е добре трениран! В чашата ни имаше от новия Мавруд на Драгомир, което ще бъде бутилирано съвсем скоро през март.

Хубавото време не само че не попречи, но и добави настроение към символичното зарязване на минилозето пред сградата на Драгомир, до което се докоснаха “най-леките” ръце за добра реколта.

Няколко чаши вдъхновение по-късно гостите бяха подложени на тест за лоялност към Драгомир, който бе взет с отличен и поощрен надлежно. Ние си мълчахме, за да има и за другите...

Блгодарим на Винарско имение Драгомир за поканата и възможността да се докоснем до тяхната sarva. Обещаваме да поработим върху плановете си, за да успеем да ви запознаем по-подробно с Драгомир и да ви подготвим за викторината догодина.