0
0
0
s2smodern

Скъпи еносиасти, тъй като “снимковият материал” на стената ни във Facebook се радва на достатъчно голям успех сред всички вас, решихме да ви провокираме и заедно да създадем еносиазирано и оригинално съдържание под формата на малко, спретнато конкурсче. Ще има и награда! Точно така - грабвайте фотоапаратите, смартфоните и други снимащи устройства и тръгвайте по широкия свят с чаша вино в ръка. Снимайте и ни пратете най-доброто за участие в нашия ено-фотоконкурс.

Конкурсът в детайли

Начало: 0:00 часа на 19.10.2012 г.

Край: 24:00 часа на 19.12.2012 г.

Предмет на заснемането: Вашият град или населено място през или в контекста на чаша вино.

Рискове: Можете да изглеждате леко странни на околните, като вървите с чаша вино в ръка и снимате, но нищо не може да спре нахъсаните еносиасти. Ние го направихме за вас, пък и да дадем начало на конкурса. Беше забавно, забавлявайте се и вие ;)

Право на участие: Всички желаещи, с изключение на редакцията на Еносиасти – би било крайно неудачно да вземем ние да си спечелим фотоконкурса и наградата. Или... :) ?! В тази връзка, нашите примерни участия са само “мостри” и не са част от конкурса.

Участие: Изпратете ни снимките си на team[at]enosiasti.bg със subject: eno-foto. Ще ги качваме на страницата ни във Facebook, където читателите ни ще Like-ват. Запазваме си правото да избираме снимките, които да качим, съобразно степента им на придържане към темата на конкурса. До конкурса няма да бъдат допускани фотографии, които са с обидно съдържание или изразяват неуважение по какъвто и да е начин.

Начин на оценяване: Снимката, събрала най-много Likes до 19.12.2012 г. печели. Затова лайквайте, шервайте и всички останали прекрасни български думички, приложими за Facebook.

Наградата: Вакуум тапа Pulltex от нашия чисто нов електронен магазин за чудо и приказ. С тапата ще можете да запазвате отворената бутилка вино и за следващия ден (нещо, което на нас не ни се е налагало, но иначе би било практично).

Успех! Еносиазирайте се!

{gallery}konkurs{/gallery}