0
0
0
s2smodern

Скъпи amici felici,

Остава близо седмица, докато изпаднем в годишен отпуск и напуснем нашия любим полуостров в посока съседния изящен ботуш. За разлика от телевизионните предавания, които обещават да се завърнат през септември с ученическа чанта на гръб, ние поемаме отговорността да работим постоянно и отпуската ни да е изцяло посветена на нелеката задача да пием италианско вино, да опитваме италиански специалитети и да откриваме най-красивите пътища на Тоскана. Въпросът очевидно е „да се върши работа“.

Планирането е особено забавен процес, тъй като общуването с италианци по имейл и телефон не може да бъде скучно. Много е трудно в цялата информация по темата да откриеш по-интересните (напълно субективно, разбира се) изби, защото да търсиш изби в Тоскана е като да търсиш ирландци в САЩ. Ненужна метафора и все пак... нелека задача за отсяване.

Очакванията са за прекрасни гледки, тълпи от туристи, слънчево време и не особено добър wi-fi. Следователно, ще се включваме при всяка възможност, за да може в реално време да ни поръчвате по едно кашонче с вино от най-интересните за вас винарни. Ще ви държим в течение и във Facebook, затова се настройте на тема Италия.

Лято иде!