0
0
0
s2smodern

Новините са повече от добри

На база на това задълбочено личностно изследване смятаме, че бъдещето на българското вино е в добри ръце. Зад него ще стоят вълнуващи хора, които няма как да се задоволят с посредствени вина. Те са образовани, продължават да се учат и пътуват достатъчно, за да имат реалистична представа къде сме ние на световната сцена. Та са мотивирани и вече са направили своя съзнателен избор - да участват активно във винената ни индустрия.

Най-добрата новина

...е че тази серия от 10 интервюта изобщо не е изчерпателна. Убедени сме, че има още много млади и интересни хора, които стават все по-значима част от българската винена индустрия и бъдещето им принадлежи.

В началото на осъществяването на идеята за Future 10 много хора от индустрията ни казаха, че няма да съберем десетима участника. Оказа се, че не са прави и в периода на публикуването на статиите получихме още много предложения за млади хора, които да включим.

Докато правехме интервютата, ни стана ясно също, че темата ще е интересна и за самите участници. Те са сравнително нови в индустрията, в началото на кариерата си и биха се радвали да се запознаят с „такива като тях“. Дано да сме успели да им покажем „кой какъв е и защо такъв е“. Ние научихме много от тях и станахме още по-големи оптимисти.

Ако сте пропуснали някое от интервютата за Еносиасти, можете да наваксате съвсем лесно тук:

Петър Иванов, Maryan
Мария Стоева, BRATANOV
Мирослав Гинев, Katarzyna
Росица Атанасова, Medi Valley
Станислав Маринов, Oriahovitza
Ваня Агопян, Castra Rubra & Telish
Гергана Тодорова, Winetours.bg & Vinopolis
Николай Драгнев
Благой Кузмански
Милица Зикатанова, Villa Melnik

Ще продължим да ви срещаме с интересните лица зад виното и през 2016 г. Пожелаваме ви тя да ви донесе много поводи за радост и безброй красиви спомени като реколта, която ви се иска да запазите. Бъдете здрави, позитивни и търсете доброто навсякъде. Всичко ще бъде наред!